Klassisk massage

En djupgående massage som ökar välbefinnandet och verkar avslappnande. Massage mjukar upp och ökar blod- och lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress och ökar kroppens välbefinnande. En skön behandling för spända och trötta muskler.

Halvkroppsbehandling 30 min 450:-
Delkroppsbehandling 45 min
600:-
Helkroppsbehandling 60 min  725
:-

Massage

Svensk klassisk massage med varm olja för en skön avslappning. Olika tekniker används efter kundens behov och önskemål, se nedan

30 min 450:-
45 min 600:-
60 min 750:-

Massagetekniker

Energimassage
Under energimassage masseras olika akupunkturer på axlar, huvud, nacke, rygg, armar och höfter. Stress elimineras och du blir behagligt avspänd i hela kroppen.

Koppning
Koppning är en gammal traditionell läkekonst som är kraftfull och djupgående. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Behandlingen ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar,  senfästesinflammationer samt effektiv mot celluliter.

Gua sha
Skrapmassagen är en ca 4000 år gammal metod mot värk. Vid en Gua sha-behandling används en skrapa och olja mot huden för att skapa rodnad och hetta. På så vis främjas cirkulationen av Qi och blod. Det sker en bristning i underhudskapillärerna och en rodnad uppstår. Rodnaden går bort efter 2-7 dagar, det kan också bli ömt. Det är bra att dricka ljummet vatten för att hjälpa utrensning av slaggprodukter.

Ljusmassage

En varm behaglig massage på rygg och nacke som ger en härlig upplevelse för kropp och sinne. Ljuset är tillverkat av ekologiskt sojavax, palmolja, rapsolja och några droppar eterisk olja eller doftolja. Vi använder massageljus från Klinta Candles i denna behandlingen.

30 min 450:-

 

Boka behandling online eller på telefon: 031-57 16 16.
För ej avbokad tid, minst 24 timmar före debiteras 50%.