Massage

En djupgående klassisk massage som ökar välbefinnandet och verkar avslappnande. Du erbjuds massage allt efter dina behov. Massage mjukar upp och ökar blod- och lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress och ökar kroppens välbefinnande. En skön behandling för spända och trötta muskler.
30 MIN 475 SEK
45 MIN
625 SEK
60 MIN 750 SEK

Vid vissa tillfällen används i samråd med dig som kund andra massagetekniker som koppning och gua sha.

Koppning
Koppning är en gammal traditionell läkekonst som är kraftfull och djupgående. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Behandlingen ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar,  senfästesinflammationer samt effektiv mot celluliter.

Gua sha
Skrapmassagen är en ca 4000 år gammal metod mot värk. Vid en Gua sha-behandling används en skrapa och olja mot huden för att skapa rodnad och hetta. På så vis främjas cirkulationen av Qi och blod. Det sker en bristning i underhudskapillärerna och en rodnad uppstår. Rodnaden går bort efter 2-7 dagar, det kan också bli ömt. Det är bra att dricka ljummet vatten för att hjälpa utrensning av slaggprodukter.

Taktil massage

Känner du dig stressad eller orolig? Då kan taktil massage vara något för dig!

Taktil massage är en mjuk och omslutande behandling med varsamma strykningar o lätt tryck. Metoden används för att aktivera det lugnande nervsystemet och skapar välbefinnande genom att lugna kroppen samt minska på oro, stress och smärta.

Den går inte på djupet som den klassiska massagen och passar därför även dig som är smärtkänslig. Under behandlingen blir du ordentligt inlindad i filtar och behandlaren använder sig av varm olja. Det blir alltid lite olja kvar på huden, så du rekommenderas bära oömma kläder vid behandlingstillfället.
70 MIN 800 SEK

Boka behandling online eller på telefon: 031-57 16 16.
För ej avbokad tid, minst 24 timmar före debiteras 50%.