Klassisk massage

En djupgående massage som ökar välbefinnandet och verkar avslappnande. Massage mjukar upp och ökar blod- och lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress och ökar kroppens välbefinnande. En skön behandling för spända och trötta muskler.
30 MIN 475 SEK
45 MIN
625 SEK
60 MIN 750 SEK

Massage

Massage med varm olja för en skön avslappning, vid värk och spänningar. Du erbjuds massage allt efter dina behov, vi använder oss av olika tekniker så som koppning och gua sha. Det är en effektiv, djupgående massage som ökar cirkulation och blodgenomströmningen i din muskulatur. Massagen brukar vara mycket effektiv vid stela och ömma muskler, smärta, sömnstörningar, huvudvärk, ischias, ryggskott mm.
30 MIN 475 SEK
45 min 625 SEK


Massagetekniker

Koppning
Koppning är en gammal traditionell läkekonst som är kraftfull och djupgående. Med hjälp av sugkoppor skapas ett undertryck som påverkar bindväven i muskler och underhud. Blodcirkulationen ökar och bidrar till att transportera bort slaggprodukter i bindväven. Behandlingen ger ökat välbefinnande och används vid muskelspänningar,  senfästesinflammationer samt effektiv mot celluliter.

Gua sha
Skrapmassagen är en ca 4000 år gammal metod mot värk. Vid en Gua sha-behandling används en skrapa och olja mot huden för att skapa rodnad och hetta. På så vis främjas cirkulationen av Qi och blod. Det sker en bristning i underhudskapillärerna och en rodnad uppstår. Rodnaden går bort efter 2-7 dagar, det kan också bli ömt. Det är bra att dricka ljummet vatten för att hjälpa utrensning av slaggprodukter.

Boka behandling online eller på telefon: 031-57 16 16.
För ej avbokad tid, minst 24 timmar före debiteras 50%.